Rólunk mondták

Végre egy ONLINE fordító iroda, amely rendkívül gyors és megbízható is.
Szabó Teréz, Kecskemét, 2013. augusztus 21.
Kedves Online Fordítóiroda! Köszönöm szépen munkájukat! :-) Legközelebb is önöket fogom megkeresni, ha német fordításra lesz szükségem.
Kerekes Beáta, Komló, 2013. január 13.
Kedves Gyöngyi! Ma megkaptuk a postázott fordítást. Nagyon szépen köszönöm a gyors és korrekt együttműködést.
Némethné K. Anikó, Arbon, Schweiz, 2013. március 12.
2012. február 03-ig a MALÉV-nál repültem mint Boeing 737 kapitány. A cég megszűntével azonnal munka után kellett néznem külföldön. Ebben a szakmában az idő a legsúlyosabb tényező, mert hónapokon belül lejárnak a jogosításaink és ezzel az esélyeink szinte a nullára csökkennek. Sok helyen kérték az erkölcsi bizonyítványt és annak hiteles angol fordítását. Ez eléggé lehangolt, mert igen hosszú folyamatnak tűnt. Szerencsémre a neten rövid keresés után rátaláltam az OnlineFordítóirodára. Két barátságos telefon egyeztetés után a délután 3 órakor elküldött dokumentumom fordításának scan-elt változata másnap délelőtt 11-kor már a kezemben volt miközben az eredeti már a postával utazott. Sok mindenre számítottam, de erre a sebességre nem, ráadásul ilyen kedvező áron. Köszönettel: Szentgyörgyi György
Szentgyörgyi György, Őcsény, 2012. február 22.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! Nagyon szépen köszönöm a gyors és profi segítséget! Remélem a jövőben lesz még módom igénybe venni szolgáltatásukat, illetve ha tehetem, ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek!
Pityer Balázs, Csorna, 2013. augusztus 5.
Tegnapi nappal már meg is kaptam a külföldi munkavállaláshoz szükséges erkölcsi bizonyítványom német fordítását, köszönöm szépen a korrekt munkát.
Tripsóné Fusz Anita, Lippó, 2012. szeptember 01.
Korábbi, elégedett ügyfelükként ismét igénybe venném postán megküldött, angol-magyar fordítási szolgáltatásukat.
Jávorkai András, Budapest, 2012. június 11.
Kedves Gyöngyi! Mind postai úton mind e-mailben megkaptam a vizsgabizonyítványaim fordítását. Ezúton szeretnem kifejezni köszönetemet a kitűnő munkáért és ügyintézésért. Biztosíthatom, hogy az ismeretségi körömben aki fordítási munkára keres irodát kizárólag Önöket fogom ajánlani. Még egyszer köszönöm a munkájukat. További sok sikert kívánva.
Puskás Attila, Warrington, Egyesült Királyság, 2013. május 6.
Tisztelt Online Fordítóiroda! Köszönöm szépen az orvosi igazolás gyors és pontos angol fordítását!
Horváth Péter, Mélykút, 2012. november 09.
Nagyon köszönjük ezt a gyorsaságot rugalmasságot, máskor is Önökhöz fordulunk és az Online Fordítóirodát fogjuk ajánlani mindenkinek akinek angol vagy német nyelvű bizonyítvány vagy egyéb fordításokra van szüksége! Nagyon sokat segítettek, hogy minden meglegyen az állásinterjúra! További sikeres munkát kívánunk!
Varga Zsolt és Viktoria, Karlsruhe, 2012. június 4.
Igen nagy megelégedésemre szolgál gyors és tisztességes munkájuk.
Sándor Zoltán, Tab, 2012. szeptember 10.
Szerintem, ha valaki ilyen becsületes és megbízható nem lesz gondja, mert megtalálják az ügyfelek, és én sem csak úgy találtam meg Önöket. Ha gondom van, és fordításra van szükségem, csak az Online Fordítóiroda és senki más.
Tóth László, Budapest, 2012. május 24.
Ismét kifejezném a hálámat hogy ilyen gyorsan és rugalmasan dolgoznak!!!! És amint lesz új német fordítani való jelentkezni fogok! Köszönöm és sok sikert a munkában!
Varga Viki, Győr, 2012. június 27.
Mindenkinek aki fordíttatni szeretne ajánlani tudom. Az interneten akartam rá. Rövid határidő, szuper ár, korrekt, megbízható, belföldre külföldre egyaránt.
Lengyel Erika, Rüsselsheim, Németország, 2013. július 22.
Németh Ferenc vagyok, kb. 2 éve jártam Önöknél román fordítás ügyében, és maximálisan elégedett voltam. Most ismét egy okiratot kellene románra fordítani...
Németh Ferenc, Pécs, 2012. június 20.
Kedves Online Fordítóiroda, kérem engedjék meg, hogy írásban fejezzem ki végtelen hálámat a gyors és megbízható segítségért, angol fordításukért és a fordítás postázásáért, illetve ha alkalom adódik, akkor ajánlhassam ismerőseimnek is szolgáltatásukat.
Nádas Viktória, Finnország, 2013.02.15.
Kedves Fenyvesi Gyöngyi, Online Fordítóiroda! Gyors és szakszerű angol fordítási munkájukat nagyon köszönöm.
Cserháti Zoltán, Tiszakécske, 2012. október 18.
Kollégám ajánlása alapján kerestem fel az Online Fordítóirodát és minden szempontból elégedett voltam a szolgáltatásukkal: rugalmasak, gyorsak, pontosak, és postaköltséggel együtt is baráti áron dolgoznak. Az e-mailben leadott megrendelés elküldése után pár óra múlva már kaptam az értesítést a fordítás elkészültéről, a számlamásolattal együtt. Az átutalt díj beérkezés után azonnal postázták a lefordított szöveget, nemzetiszínű zsinórrral és pecséttel, a számlát mellékelve. Ahogy láttam, nagyon széles a nyelvi és szakterületi palettájuk is, így legközelebb is őket választom. További sikereket kívánok!
Búzás Krisztián, Budapest, 2012. március 20.
Kedves Gyöngyi! Köszönöm a precíz és gyors fordítást. Nagyon meg vagyok elégedve: korrekt, precíz és a vártnál is gyorsabb munkát végeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, és fogom az Önök irodáját.
Baranyi Julianna, Makó, 2013. július 29.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! A fordítást az általam kért sürgős határidővel, és a megbeszélt időpontban megkaptam. Tisztelem az Ön megbízhatóságát, segítőkészségét és pontosságát. Az áraik korrektek. Az ügyintézésük rugalmas. A lehető legjobb fordítóirodát választottam. Az Isten áldja meg egész életét! Nagyon szépen köszönöm a segítségét!
Kovácsné Szabó Szilvia, Földeák, 2013. május 22.
Cégünk a Tomintex Kft. már több mint tíz éve áll üzleti kapcsolatban az Online Fordítóirodával. Munkájukkal maradéktalanul elégedettek vagyunk. Elvállat angol és német nyelvű fordításainkat mindig időre kifogástalan minőségben nagy szakmai rutinnal és tudással készítik el. Tolmácsolási feladatokat magabiztosan, választékosan kifejezve, üzleti etikettet mindig szem előtt tartva végzik. Fontosnak tartom megemlíteni azt is, hogy az Online Fordítóirodát cégünk sok specifikus, szakkifejezést tartalmazó munkákkal bízza meg, mely feladatok úgyszintén nem jelentenek akadályt az On-line Fordító Irodának. Cégünk csak ajánlani tudja mindenkinek.
Tomintex Kft. – Raffai Tamás, ügyvezető igazgató
Kedves Gyöngyi, Kicsit megkésve ugyan, de ezúton köszönöm a gyors és pontos munkát! Ennél egyszerűbben és gördülékenyebben nem is mehetett volna sem a megrendelés, sem a kézbesítés.
Réti Kriszta, Budapest, 2013. július 19.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! Köszönjük a fordítást és a gyorsaságot, ha a jövőben lesz hasonló turisztikai jellegű fordítási igényünk, Önöket fogjuk keresni.
Herczeg Éva, Hajdúszoboszló, 2013. július 6.
Tisztelt Fordítóiroda! Nagyon szépen köszönöm a rendkívüli gyorsaságot, a számla összegét már átutaltam néhány perccel ezelőtt. Májusban még jelentkezni fogok egy hasonló dokumentummal. Csak ajánlani tudom, Önöket, mindenki számára.
Zabosné Szép Andrea, Hajdúszoboszló, 2013. május 6.
Külföldön élő magyar állampolgárként számtalan alkalommal vettük igénybe az Online Fordítóiroda szolgáltatásait egyetemi végzettséget igazoló papíroktól kedve hivatalos okmányok hiteles fordításáig. Az Online Fordítóiroda minden alkalommal megbízható, precíz fordításokat készített, mindezt rendkívül rövid határidővel és még postázták is. Precizitásuknak, rugalmasságuknak és gyors rendelkezésre állásuknak köszönhetően bátran merem ajánlani bárkinek, akinek angol fordításra van szüksége.
László Miliás, Hampton, Australia, 2012. szeptember 11.

Gyakran ismételt kérdések

Mi az elszámolás alapja?

Általában a lefordított szöveg alapján számoljuk ki a fordítási díjat. A szöveg karaktereit számoljuk szóközökkel együtt és ezt szorozzuk be a vonatkozó fordítási díjjal. Az elszámolás alapját a Word szövegszerkesztő statisztikája, Eszközök -> Szavak száma -> Karakterek száma szóközökkel, ill. Windows 7-ben a képernyő bal alsó sarkában a Szavak száma -> Karakterek száma szóközökkel menüpont adja.

Hiteles, hivatalos, záradékolt fordítás?

Fordításainkat kérésre tanúsítással látjuk el. A bizonyítványok, okmányok és szerződések fordítását fordítóirodánk záradékával és bélyegzőjével látjuk el, ami igazolja, hogy a fordítást az Online Fordítóiroda készítette, és az tartalmilag megegyezik a forrásnyelvi dokumentummal. A fordítást az eredeti dokumentummal összefűzve adjuk át.

Mi a célnyelv?

Amelyik nyelvre a fordítást kéri.